Filmspecials met TV, websites en tijdschriften

Samenwerking in advertenties, commercials en/of websites is relatief eenvoudig op te zetten. De distributeur kan u de rechten geven om foto's, logo's en andere informatie te gebruiken in uw eigen campagne of in een gemeenschappelijke campagne. Vaak worden samenwerkingen met ook andere merken of joint promotionpartners gezocht.

Dactylo, Cosmo, Beau Monde, Celebrity en Net 5

Samen met de glossy’s Beau Monde, Celebrity en Cosmopolitan, de filmdistributeur en SBS/ Net 5 organiseerden wij een bijzondere actie voor Dactylo Uitzendbureau. Lezers van de glossy’s kregen advertenties in de bladen en via een uitgebreide e-mailing het aanbod om PA (Personal Assistant) zoals in The Devil Wears Prada in een speciale TV uitzending rondom de film te worden.

Glamour Sex and the City Special met Mercedes, John Frieda, Sky.

Samen met Glamour werd een Glamour-special ontwikkeld met informatie over de film en de merken. De special werd gedistribueerd in bioscopen, DA-winkels, Mercedes-dealers en onder de Glamour-abonnees.

Tijdschrift van The Lord of the Rings met Dactylo Uitzendbureau

Samen met de distributeur werd een tijdschrift gedrukt rond ‘Lord of the Rings: The Return of the King’. In dit tijdschrift stonden ook advertenties van Dactylo. Het tijdschrift werd niet alleen verspreid door Dactylo maar ook in alle bioscopen in Nederland.

Bel Film & Video Support: Paul de Bont op 035 631 90 12 of mail voor het actuele filmaanbod.