Filmaanbod

Een selectie uit het enorme aanbod van bioscoopfilms de komende tijd.

Downton Abbey

Het langverwachte vervolg op de populaire TV-serie op het grote doek. Met alle bekende karakters. De film begint waar de TV-serie eindigt. Natuurlijk is ook Maggie Smith weer te zien in haar magistrale rol. 12 september in de bioscoop.

Mees Kees in de wolken

Mees Kees is de leukste meester van Nederland en de Mees Kees films zijn de leukste familiefilms. In de vijfde film heeft Mees Kees een ballonvaart cadeau gekregen en oefent Dreus de wals voor het grote schoolfeest. De Mees Kees films zijn vooral leuk voor kinderen op de basisschool, hun ouders en grootouders. De nieuwste speelfilm Mees Kees in de Wolken verschijnt op 11 december in de bioscoop.

Charlie’s Angels

Opnieuw is de jaren-70 serie inspiratie voor een film. Elizabeth Banks (o.a. The Hunger Games) is de regisseur van een Charlie’s Angels nieuwe stijl met een vrouwelijke Bosley en een internationale Agency van Charlie’s Angels. 31 oktober in de bioscoop.

Cats

Eindelijk komt de verfilming van Cats in de bioscoop. De verwachtingen zijn hoog. De regisseur van Les Miserables gaat de musical uit 1981 verfilmen. Hoe gaan de karakters eruitzien? 20 december in de bioscoop.

The Addams Family

De bijzondere karakters van de Addams Family komen terug in een animatiefilm voor de hele familie. Met in de Engelse versie grote stemmen als Charlize Theron en Bette Midler. 5 december in de bioscoop.

Penoza

De bekende crimi krijgt een bijzonder vervolg in de bioscoop eind november. Penoza is een van de meest bekeken series. In de hoofdrol Monic Hendrickx die gedwongen is het criminele leven van haar man over te nemen. In de film kunnen we eindelijk zien wat er is gebeurd na de slotaflevering. 28 november in de bioscoop.

Huisvrouwen bestaan niet 2

De eerste film naar de columns van Sylvia Witteman was een onverwacht grote hitfilm in de bioscopen en is de best bezochte Nederlandse film van 2017. Jelka van Houten schittert opnieuw in haar komische rol. Op 11 december 2019 kunnen we kijken naar het vervolg op de succesfilm.

April, May en June

De regisseur van Gooische Vrouwen maakt opnieuw een film met Linda de Mol. Elise Schaap, Tjitske Reidinga en Linda de Mol spelen de drie zussen April, May en June. Met deze cast en crew wordt de film een gegarandeerde bioscoophit. De film gaat 19 december 2019 in de bioscopen draaien.

Kruimeltje

De lotgevallen van het Rotterdamse straatjochie Kruimeltje in Amerika. Zijn ouders zijn weer bij elkaar maar Kruimeltje mist zijn Rotterdam en Rotterdamse vrienden. 5 februari 2020 in de bioscopen.

Bond 25

Daniel Craig is opnieuw James Bond. Ben Whishaw is Q. Maar veel meer wordt er nog niet gedeeld over de nieuwe Bond film. Wilt u toch meer weten, dan kunnen we u in vertrouwen op de hoogte stellen. De nieuwe James Bond komt 9 april 2020 in de bioscoop.

Minions 2

Bob, Kevin en Stuart zijn weer paraat in de nieuwe Minions-film. De Minions zijn razend populair onder kinderen, jongeren en volwassenen. Voor serieus geïnteresseerden kunnen we de nieuwste beelden laten zien. 24 juni 2020 in de bioscoop.