Filmaanbod

Een selectie uit het enorme aanbod van bioscoopfilms de komende tijd.

Pieter Konijn Op De Vlucht

In dit vervolg op de familiefilm Pieter Konijn uit 2018 zien we opnieuw een avontuur van de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn. De populaire films zijn gebaseerd op de tijdloze verhalen van Beatrix Potter. De nieuwe familiefilm PIETER KONIJN™ OP DE VLUCHT draait vanaf 8 april in de bioscoop.

Soof 3

Soof blijft razend populair. De films en TV-serie zijn grote publiekstrekkers. De derde speelfilm komt in december 2020 uit in de bioscoop.

Bon Bini Holland 3

Met meerdere Gouden Kalveren op zak en duizenden bezoekers kan een derde film niet uitblijven. In december 2020 in de bioscoop.

Top Gun: Maverick

Tom Cruise lijkt niet ouder te worden. En hij doet nog steeds al zijn stunts zelf. In juli 2020 zien we hem opnieuw in een vervolg op de iconische film Top Gun.

Minions:
The Rise of Gru

De Minions zijn terug. De razend populaire hulpjes van Gru uit Depicable Me zijn nu één van de meest geliefde karakters op het witte doek. In juni 2020 in de bioscoop.

The Language of Flowers

Eén van de grootste bestsellers van de laatste jaren wordt verfilmd! Victoria werkt in een bloemenzaak en weet met de language of flowers de problemen van anderen en uiteindelijk ook haar eigen contact met haar pleegmoeder op te lossen. In oktober in de bioscoop.