Filmcadeaus: Relatie- en Kerstgeschenken

Filmcadeaus is het enige bedrijf dat relatiegeschenken kan leveren van elke film die uitkomt in Nederland.

Wij bieden sinds 1992 online films aan voor kerstpakketten, relatiegeschenken, incentives en marketingacties. Uw relaties kunnen met Pathé Thuis als eersten kijken naar de meest recente films op eigen tv of tablet. Wij verzorgen volledige acties inclusief handling. Wij leveren filmvouchers, gepersonaliseerde brieven met filmcode. Wij zetten unieke codes op uw website of kerstkaart waarmee uw relaties naar de meest recente films kijken. Met Filmcadeaus staan uw relaties in de spotlight.

Filmcadeaus voor relatie-, kerstgeschenken en incentive. 
Bel Paul de Bont 035 6319 012

Tienduizenden Kerstpakketten met film

Filmcadeaus heeft een speciale Filmvoucher ontwikkeld voor kerstpakketten. Tienduizenden pakketten zijn in december bezorgd. Bijzonder is de grote respons onder de keuzesystemen waarbij werknemers zelf hun kerstgeschenken mogen kiezen. Een groot gedeelte van de werknemers kiest een Filmvoucher in zijn pakket. Een recente film kijken onder de kerstboom scoort hoog!

Relatiegeschenk Randstad Flexkrachten

Ter gelegenheid van het 55-jarig bestaan van Randstad, ontvingen alle 40.000 flexkrachten een gepersonaliseerde email met een code om drie recente films te bekijken bij Pathé Thuis. In samenwerking met de medewerkers hebben we een pakket samengesteld van een familiefilm (Paddington), blockbuster (San Andreas) en een vrouwenfilm (De Ontsnapping). Alle flexkrachten konden alle drie de film thuis bekijken met de eigen unieke code. De hele actie is online uitgevoerd.

Moederdagcadeau i.s.m. Telegraaf en Etos

Voor de Eyeworks film Jackie, met Carice en Jelka van Houten en Oscar winnares Holly Hunter heeft Film & Video Support niet alleen een bioscoopactie opgezet met Etos. Maar ook hebben we een Special over Jackie bij De Telegraaf gestopt en konden bovendien alle lezers van De Telegraaf de DVD van De Gelukkige Huisvrouw gratis ophalen in alle Etos filialen. Dit alles in het kader van Moederdag.

Promotiegeschenk Inception bij LG

Ter promotie van LG Blu-ray spelers hebben wij een exclusieve actie opgezet met de visueel hoogwaardige thriller Inception van regisseur Christopher Nolan. Deze film heeft bijna 1 miljard USD box office opgeleverd en staat op de nr. 14 beste films ooit gemaakt (IMDb).
Dit filmpakket is uitgebreid met de Blu-ray titels Up In The Air en How To Train Your Dragon voor klanten die kiezen voor de complete LG home cinema set.

Geschenkpakket LG

Voor een actie met Blu-ray spelers in de Benelux hebben we voor LG een pakket van de 6 populaire films van de afgelopen jaren samengesteld. Het Blu-ray pakket bevatte onder andere de titels: Mamma Mia, Transformers 2, Charlie and the Chocalate Factory en Clash of the Titans. Door groot succes hebben wij meerdere malen voor LG pakketten bijbesteld.

John Frieda Filmpakket

De grote damesglossies ontvingen van John Frieda een pakket met DVD’s van films met Nicole Kidman ter gelegenheid van de release van Australia. In het bijgaande persbericht werd subtiel meegenomen dat Nicole Kidman’s haar altijd werd gekapt door de John Frieda kapper. Het persbericht werd door bijna alle glossies overgenomen.