Voorpremières

Vóór een film in de bioscoop komt, kan de film exclusief aan uw relaties en/of klanten worden vertoond. De voorpremière kan volledig naar uw wens worden ingericht.

Groot, klein, exclusief, massaal… alles is mogelijk. Vaak kiest men voor meerdere bioscopen (verspreid over heel Nederland). Zaterdag- of zondagochtend is kostentechnisch interessant. Meestal wordt een consumptie en/of merchandise meegeorganiseerd. Voor uw doelgroep is een feestelijke speciale voorpremière te organiseren. Speciale vertoningen zijn ook mogelijk wanneer uw merk in de film zit. U kunt dan bijvoorbeeld belangrijke relaties of journalisten uitnodigen voor een feestelijke vertoning.

Voorpremière Toen Was Geluk Heel Gewoon

Voor Kruidvat organiseerde Film & Video Support een exclusieve voorpremière van Toen Was Geluk Heel Gewoon. 150 Kruidvat Kaarthouders genoten op 5 april 2014 van de film in Pathé Schouwburgplein te Rotterdam.

Diverse Voorpremières voor Kruidvat Kaarthouders

Voor Kruidvat organiseerde Film & Video Support meerdere voorpremières voor hun klanten. Kruidvat Kaarthouders maakten via een mailing kans op voorpremièrekaarten of premièkaarten van o.a. Daglicht, Leve Boerenliefde en Spijt!

Voorpremière van The Da Vinci Code

Voor DaimlerChrysler organiseerde Film & Video Support een exclusieve bedrijfs-voorpremiere van The Da Vinci Code. DaimlerChrysler liet zijn relaties en klanten genieten van een stijlvolle avond in Tuschinski Amsterdam.

Voorpremière van Bridget Jones: The Edge of Reason

Eind 2004 organiseerden wij een exclusieve Bridget Jones voorpremière voor Snack-a-Jacks (Quaker) in Tuschinski. In een prijsvraag in de Metro en op Noordzee 100.7 FM kon men kaarten winnen als men het eigen Bridget Jones-moment opstuurde. Na de film was er een gezellige borrel met Snack-a-Jacks -snacks. Een ‘Say Cheese’-team maakte kant-en-klaar foto’s van de gasten.