Feestelijke premières

Voor sommige films organiseert de distributeur een feestelijke première. Een mooie, beetje chique, avond in Tuschinski. Meestal is deze avond black tie. Vaak is een buitenlandse acteur of regisseur aanwezig en worden bekende Nederlanders uitgenodigd. Een VIP-party volgt met DJ, acts uit de film, en een foodcourt etc. Regelmatig zijn premières in het kader van een goed doel.

Bij zeer grote publieksfilms worden grote publieksgerichte feesten georganiseerd, vaak in samenwerking met een TV- of radiozender. De sfeer is hierbij jong en wat minder exclusief.

Kinderpremières zijn erg leuk en aantrekkelijk om in te participeren zijn de kinderpremières. Op zaterdag- of zondagochtend wordt een groot kinderfeest georganiseerd met zang, dans en pret.
Wij kunnen voor elke première een beperkt aantal plaatsen aanbieden, waarbij Joint Promotion partners voorrang hebben.

Grolsch Master Première van The World is not Enough

In de James Bond-film The World is not Enough zat geen biermerk. Hierdoor konden we in Nederland een grootse Joint Promotion met Grolsch organiseren. Bij de aankoop van een Grolsch kratje kreeg men een kaartje voor de Grolsch Master Première van James Bond 19. In cafés kregen bezoekers een Grolsch-strippenkaart om te sparen voor een kaartje. Uiteindelijk waren er in 15 steden meer dan 15.000 gasten voor de première van de film en een groot Bond-feest in een Grolsch horeca-gelegenheid aanwezig.

Sogeti zoekt nieuwe medewerkers met SHREK Kinderpremière

Om het technische imago van het ICT bedrijf Sogeti te doorbreken wordt er veel aandacht geschonken aan bijvoorbeeld kinderopvang en flexibeler werken. Een kinderpremière van SHREK paste binnen dit beleid. De kinderen van de Sogeti-medewerkers hadden de ochtend van hun leven.