Product placement in de beide All Stars films

Film & Video Support begeleidde een aantal grote merken in de leuke Nederlandse komedie All Stars (1997), waaronder het biermerk Amstel. Na het succes van de joint promotion rond de eerste film is Amstel, meer dan tien jaar later, nog steeds een gezellig en onmisbaar teamgenoot. In All Stars 2: Old Stars (2011) vieren de Swift Boys meerdere malen de 3e helft onder het genot van 'ons bier'. De actie met Amstel is een goed voorbeeld hoe een marketingactiviteit niet hoeft op te houden bij productplacement. Amstel heeft bij het uitkomen van de eerste film, in 1997, alle Amstel-café-medewerkers een vrijkaartje voor "All Stars" aangeboden. Zo konden zij hun cafébezoekers vertellen hoe leuk de film was. Verder kregen alle clubhuizen waar ook Amstel wordt geschonken een poster van de film (en een vrijkaartje voor de eigenaar).